Over ons

Met een team van drie partners hebben wij begin 2021 DMD B.V. opgericht met het doel om de grootste keramische tegels leverancier te worden van Nederland. In een zeer korte tijd hebben wij al stevige stappen gezet richting dit ambitieuze doel.

Hoe wij dit willen realiseren? Door uw behoeften en wensen centraal te houden en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren in combinatie met uitzonderlijke service.

Wij werken alleen samen met de beste leveranciers. Door ons gigantisch netwerk en nauwe samenwerkingen zijn wij in staat om onze producten tegen zeer scherpe prijzen in te kopen. Wij kunnen u daarom garanderen dat onze prijzen tot de laagste van het land behoren.

Breng een bezoek aan onze showroom in Helmond om ons brede assortiment ter plaatse te bekijken. Ons aanbod bestaat uit keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit in diverse kleuren, materialen en formaten. Wij hebben het absolute vertrouwen dat u tijdens uw bezoek aan onze showroom tegels zal vinden waar u blij van wordt.

TIJD OM UW HUIS TE TRANSFORMEREN

Hoogwaardige keramische tegels voor een artistieke woonomgeving.